Even voorstellen: onze chiropractoren

Hélène Bordeaux

Hélène is afkomstig uit Normandië, Frankrijk. Op 18-jarige leeftijd besliste ze om naar Parijs te trekken om de opleiding Doctor of Chiropractic te volgen. Ze had een baccalaureat wetenschappen en was altijd al geïnteresseerd in de wereld van de gezondheid en het contact tussen zorgverlener en zorgvrager. Toen ze een aantal chiropractoren ontmoette, was chiropractie voor haar dan ook een logische keuze.

Na zes jaar voltijdse opleiding behaalde ze het diploma Doctor of Chiropractic. Met dat diploma op zak vertrok ze in 2017 naar Noord-Italië, waar ze aan de slag kon in een gespecialiseerde praktijk voor zwangere vrouwen, baby's en kinderen onder de zes jaar.

Terwijl ze twee jaar lang in de Italiaanse praktijk werkte, kon Hélène zich verrijken met nieuwe kennis en technieken. Tijdens die periode volgde ze op regelmatige basis ook nog seminaries in Italië en andere Europese landen om haar patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.


Niels en Hélène zijn ervan overtuigd dat chiropractie een unieke benadering biedt voor iedere patiënt. Die benadering is geen alternatief maar is perfect complementair met andere disciplines in de gezondheidszorg zoals huisarts, tandarts, orthopedist, neurochirurg, kinesitherapeut, vroedvrouw e.v.a.

Maak een afspraak online Maak een afspraak